De reservering van de verkoopnummers voor de voorjaarsbeurs 2019 is geopend! Ervaring leert dat alle nummers voor de beurs gereserveerd zijn dus wacht niet te lang met inschrijven!

Graag bedanken wij onze vrijwilligers voor hun inzet op de najaarsbeurs 2018! Er zijn veel spullen en kleding door hun handen gegaan. Alles stond er weer keurig bij dames, Bedankt!

Doordat ook wij met de tijd mee willen en moeten gaan, willen we onze klanten de gelegenheid bieden om hun aankopen te pinnen. Het is daarom niet meer mogelijk om contant na de beurs uit te betalen, simpel omdat we het geld dan niet in huis hebben. We gaan deze uitbetaling via de bankrekening doen. Om er voor te zorgen dat we van iedereen het juiste bankrekeningnummer hebben moet u deze opgeven bij uw aanvraag van uw verkoopnummer op de website. Om deze gegevens veilig te houden is de website aangepast en maakt u vanaf nu gebruik van een beveiligde verbinding (SSL). Het groene slotje boven aan de pagina bevestigd deze beveiligde verbinding. U kunt dit ook controleren door https voor het webadres te zetten, dus https://www.kinderkledingbeurskudelstaart.nl.

Uiteraard kunnen we u wel alvast het bedrag dat u van ons gaat ontvangt meegeven bij het ophalen van uw spullen. 

Door een fout op de website hebben we deze terug moeten zetten naar een backup van 25 februari 2018. Alle inschrijvingen op de nieuwsbrief van 25 februari tot en met 8 april zijn hierbij verloren gegaan helaas. Dus heb je je na 25 februari ingeschreven of twijfel je daarover, schrijf je dan gerust nogmaals in zodat je er zeker van bent dat je ingeschreven staat.  Excuses voor het ongemak.