We zijn genoodzaakt de beurs te verplaatsen naar 15 oktober 2022. Hopelijk tot dan!!

Graag willen we iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan onze voorjaarsbeurs. Door twee jaar corona was de routine er een beetje uit maar dat heeft totaal geen invloed gehad op het eindresultaat. We kunnen het nog! Wat zijn er weer veel kledingstukken gewisseld van eigenaar. Er gingen zelfs kinderen in een nieuwe prinsessenjurk naar huis en er zijn heel wat kinderwagens toegeeigend door nieuwe poppenmoeders.

De uitspraak van de dag gedaan door een klant: " Het lijkt hier wel de action. Je hebt eigenlijk niets nodig en je gaat met een hele berg kleding en spullen weer naar huis" heeft ons hartelijk doen lachen. We zien jullie graag terug op de najaarsbeurs op 1 oktober 2022. Dan doen we het gewoon weer.

Nee we zijn nog niet begonnen met de voorbereidingen voor de najaarsbeurs maar hebben wel al een mooie investering gedaan deze zomer. Vanaf nu herkent u de vrijwilligers aan dit mooie shirt. De inschrijving voor de najaarsbeurs zal ergens begin september openen maar dat wordt t.z.t. via de nieuwsbrief, Facebook, Facebook events en Instagram bekend gemaakt. Wij hopen weer tot 12 oktober 2019!!!!!

IMG 20190731 WA0004

IMG 20190731 WA0005